Monday, October 27, 2014

Tuduhan Zul Ariffin Ditaja Kekasih Mengarut


Kehidupan Zul Ariffin bukan ditaja oleh kekasih.
PETALING JAYA: Pelakon Zul Ariffin menyangkal dakwaan kononnya hidupnya ditaja oleh kekasihnya, penerbit Gayatri Su-Lin Pillai agar dapat menikmati kehidupan mewah termasuk memiliki kereta jenis Maserati.
Zul, 28, bagaimanapun tidak terkilan dengan tuduhan berkenaan kerana menganggap ia perkara biasa yang terpaksa dilalui oleh anak seni sepertinya.
"Semua yang saya miliki sekarang adalah hasil titik peluh saya malah pakaian untuk penggambaran pun saya beli sendiri dan isu ditaja oleh Gayatri tidak timbul kerana saya tidak pernah mengharapkan sebarang 'tajaan' daripada sesiapa pun.
"Kereta Maserati yang didakwa dia belikan untuk saya tidak benar dan lebih baik dia beli untuk dirinya sendiri sebab dia yang minat kereta itu," katanya kepada mStar Online.
Bagaimanapun Zul tidak menafikan dia ada membeli sebuah kereta baharu jenis Audi beberapa minggu lalu dan kekeliruan timbul apabila Gayatri memuat naik gambar kereta Maserati di Instagram miliknya sehingga menyebabkan salah faham sesetengah pihak.
Teman wanita Zul, Gayatri.
Jelas Zul, dia terpaksa menjual motosikal berkuasa tinggi dan sebuah trak miliknya untuk membeli kereta tersebut dan bukannya atas bantuan kekasihnya itu.

"Selepas Gayatri memuat naik gambar kereta berkenaan di Instagram kakak saya memuat naik gambar kereta saya dan kekeliruan timbul sebab kereta berkenaan kelihatan sama.

"Orang mungkin tidak tahu bagaimana cara saya hendak beli kereta idaman saya itu dan terus membuat spekulasi apabila melihat gambar di Instagram," katanya.

Tambah Zul, biarpun sudah mempunyai kereta baharu namun dia tetap menggunakan kereta MyVi untuk ke lokasi penggambaran kerana ia lebih fleksible dan menjimatkan.

Dalam perkembangan lain, Zul kini sibuk dengan penggambaran drama bersiri berjudul Istikarah Cinta begandingan bersama pelakon baru Faey Khusyairy.

Selain itu, Zul juga bakal bertindak sebagai pengacara bersama Anugerah Skrin 2014 yang akan diadakan pada 7 November depan.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Sini: