Tuesday, November 24, 2009

Gambar Gadis Melayu TERLAMPAU Seksi Di Padang Merbok, KL

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

553 comments:

  1. ish ish ish...maksiat di bumi malaya!

    ReplyDelete
  2. kepala hotak kau biasa ajer!

    ReplyDelete
  3. kepada kepala otak kau biasa jer!
    ceh...emosional, Ko msuk blog ni pastu layan gak pic camni, pastu kutuk mcm2 tmbah dosa mgumpat ramai2,...usah tipu la x layan weii..bnda cmni da brsepah kt kl ni..- sekadar renungan

    ReplyDelete
  4. ye aku setuju!
    haha.
    aku pun buat dosa tgk sume ni dow..
    provoke lagi.

    ReplyDelete
  5. aku yg tgk ni rase malu...
    bt malu kaum jela weh!

    ReplyDelete
  6. MaLu tNgok, pNya sandi..

    ReplyDelete
  7. ngapa gadis melayu mcm ni .bukan ke gadis melayu menutup aurat. mcm barat pula dah

    ReplyDelete
  8. semua nie bakal jadi bahan bakar api neraka nie....
    padan muke..........

    ReplyDelete
  9. nauzubillah,bertaubt lar,blk ke pgkl jln...

    ReplyDelete
  10. ape nie...
    bile gurl pki mcm ni xde plak pihak nk amik
    tindakan...
    sy doakan mrk akn insaf n mengingati ALLAH...
    marilah sama2 kita doakan

    ReplyDelete
  11. sye pon doakn mrka insaf n mgingati ALLAH...

    ReplyDelete
  12. sian....miskin....

    ReplyDelete
  13. tak pernah solat kot...malu la nak ngadap Allah.

    ReplyDelete
  14. kowang ni pakai sexy cmne kat malaysia ni xkene bencana?, nnti sbb kowang kite 1malaysia dapat bala.... ingat2 la allah...
    malu beb aq tgk kowang, aq pon pmpuan gk... haduiiiii.... klw kowang cmni xpsl2 kene ROGOL jee...
    wei ko xsek agama ke?

    ReplyDelete
  15. isk...isk...isk....sedap!!! muahahahaha! bala pun bala lah....asalkan sedap mata memandang!

    ReplyDelete
  16. inilah yg dikatakan "pelacur" kelas bawahan...

    ReplyDelete
  17. wahai ustaz2 semua, toksah lah nak berlagak, lu masuk blog pasal artis..kita tau lah nak cari apakan....janganlah buat2 terkujat lak...poooraaahhh!!!

    ReplyDelete
  18. mcm sial pompuan2 ni...........x malu..

    "ya allah kau bukakanlah pintu hati mereka ini untuk bertaubat.."

    ReplyDelete
  19. apa panggil orang sial...kau takde hak nak panggil sesiapa sial....apa dia nak buat suka hati dia lah...kubur masing-masing jaga okay!

    ReplyDelete
  20. Pertamanya, saya faham akan persepsi sesetengah org di sini yang kan mengkritik "ketidaksopanan" bajunya. Tapi tak kira sesiapa org tu, sebagai seorg manusia dia berhak berpakaian sesuka hatinya. Kita hidup dlm sebuah demokrasi, tolonglah jgn mencabuli hak asasinya utk berpakaian mengikut pilihannya. Kalau you tak suka, maka sendiri usahlah tengok. Dari aspek agama, ia adalah antaranya dan allah saja, bukan hak engkau MEMAKSA org lain sebagaimana nak berpakaian....

    ReplyDelete
  21. aku setuju dengan di atas, hak dia nak seksi ke tidak itu hak dia sendiri. soal agama adalah soal diri kita dengan tuhan! malaysia adalah sebuah negara secular dan demokrasi, jangan cuba nak ubah keamanan negara yang kita kecapi selama ini dengan dakyah2 korang!!!

    ReplyDelete
  22. JAIS patut ambik tindakan...sesapa yang berpakai seksi perlu disula!

    ReplyDelete
  23. HAK ASASI KEPALA BAPAK KAU.....SAMA SAMA SETAN SEMUA...

    ReplyDelete
  24. dunia akhir zaman..kiamat semakin hampir..memang kubur masing2 tapi nabi ada pesan ingat mengingati antara satu sama lain untuk kebaikan adalah di tuntut di sisi allah..

    ReplyDelete
  25. islam hadhari tajaan umno..
    di kelantan,terengganu,kedah dan perlis tak ada terjadi perkara2 begini..ini lah syurga duniawi..

    ReplyDelete
  26. boleh blah lah salahkan islam hadhari...salahkan diri korang masing2 lah!masyarakat melayu lebih islamic, negara makin kacau bilau, jenayah sana-sini...rogol anak sendiri, bunuh dan lain2....masa zaman british dulu tak seteruk sekarang ini!

    ReplyDelete
  27. kelantan lagi lancau, hiv paling tinggi kat mane? bodoh sial!

    ReplyDelete
  28. aku pmpuan sj nk survey gadis2 zmn skrg,astaghfirullah..jap2 korg gaduh2 ni kt mane sbnrnye diorg posing2 mengaibkan nih mcm kt expo2 je, kerajaan lulus lak.. dlm islam nk tegakkan hak asasi pon, x leh utk kite sangkal hukum Allah, bile kite sangkal bermakna kite menidakkan Allah yg menganugerahkan tubuh badan kpd kite dan menidakkan perintahNya utk menutup aurat..ape?ttup aurat tu kuno?maknenyer Allah tu kuno la? tepuk dada, tny iman..

    ReplyDelete
  29. kubur lain2? uih brani amat statement tu,nnti bile dh betul2 7 kaki dalam baru hati tu ronta2 nk ade peneman kt sane sbb x tahan nk bersoal jwb ngn munkar dan nakir..nk tipu x leh anggota bdn jadi saksi..ni mcm standby ilmu kebal je leh thn seksaan2 maha pedih..renung2kn la

    ReplyDelete
  30. pa kes ni..
    tahun 2012 nak kiamat dah..

    ReplyDelete
  31. astaghfirullah, kenapa kerajaan biarkan lagi perkara2 begini?? Kalau ceramah2 boleh je hantar FRU, tetapi kalau perkara2 gni TAKUT nak hantar FRU bimbang hilang UNDI

    Kena soal belaka ni nnt ni ih ih ih

    Manusia yang membawa NAJIS dalam perut, yang hari2 berak kencing pun dipuja2 kerana SEKSI. Ni kena tengok kemalangan2 jalanraya yang NGERI bagi banyak2 sikit ni baru takut ni :)

    ReplyDelete
  32. kasihan mak bapak dia orang .semunya anak yang tak terdidik ajaran agama mungkin jauh dari mak bapak. dan mungkin anak anak yang tak pernah solat.mudahmudahan tuhan lindungi anak anak aku ..

    ReplyDelete
  33. Lahanat mana yang kate tu hak asasi?woi lahanat!!kalau aku rogol mak kau ats nama hak asasi kau tak marah aku kan.tukan hak asasi aku untuk memuaskan nafsu aku.cibai kau lahanat!!!!!

    ReplyDelete
  34. jangan kau ugut nak rogol mak orang lah! kau nie memang salah sorang contoh orang yang kejam!

    ReplyDelete
  35. ahaks..
    di sebabkan pic tu je..kowg sesama melayu n islam nk berbalah..

    buat dek dah..semua akan tanggung dosa masing2..
    rase2 x suke kite tutup mulut dr tmbh2 dosa..klu suke tgk puas2...

    xleh trima teguran sbb dieowg sendiri salah..hehe..tp gurl2 tu pn x patut..dak2 bwh umo tgk..tergebak dieowg nnt..cume x setuju klu de menda mcm nie lg..ish2..hehehhe

    ReplyDelete
  36. asalammualaikum semua,ini bukan hal hak asasi manusia atau kubur masing2 dan perbalahan sesama islam,seperti yg kita tau sejak kecil kita diajar supaya menjaga adap sopan dan aurat,jika benar gadis tu semua melayu yang beragama islam,harusnye perkara ni x berlaku,islam menuntut wanita menjaga aurat dari rambut,badan,tangan dan kaki..jdi adakah wanita ini tidak mendapat didikan agama yg cukup,yg lebih dikesiankan adalah ibu bapanye yg terpaksa menanggung dosa yg dilakukan anak yang masih lagi dibawh tanggunganye,maksud tanggungan itu adalah apabila wanita tu masih belum bersuami.kita berdoalah semoga bala tidak menimpa kite..nauzubillah

    ReplyDelete
  37. aku setuju kita boleh sekadar menegur sahaja.... tapi untuk memaksa sesiapa cara dia berpakaian itu memang 'fundamentalist' namanya! cukuplah dengan memaksa orang buat itu dan memaksa orang buat ini. dia buat dia berdosa...dia sendiri tanggung...untuk kata semata2 oleh kerana diaorang buat ini kita semua dapat bala...itu spekulasi semata-mata....allah kalau nak turunkan bala....dia bukan kira pun kita buat apa! akhirnya semua kita akan diadili di akhirat kelak!amin...

    ReplyDelete
  38. alah...orang islam memang tetap akan berbalah sesama sendiri...ini memang dah tersurat-tersirat sampai kiamat tak akan selesai perbalahan dan salah faham antara sesama islam...selepas nabi mangkat dulu pun orang dah berbalah sayidina ali patut jadi khalifah bukannya abu bakar...sampai ke hari ini umat islam masih bergaduh pasal hal ini sahaja!

    ReplyDelete
  39. pada saya ugutan nak rogol mak itu adalah tak bertanggungjawab sekali... minta polis lakukan siasatan kepada orang yang buat komen ganas seperti ini!

    ReplyDelete
  40. apalah kerajaan pakatan rakyat...ustaz asri ko tahan...benda camnie kau biarkan!

    ReplyDelete
  41. muka lawa tapi perangai hampeh!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  42. a'kum saudara2ku seislam, amar ma'ruf nahi mungkar..teguran adalah wajib, x blh ngn tgn,baru ngn mulut, baru ngn hati..kita jgn kutuk diorg,kite patut doakan diorg agar kembali ke jalan lurus, dapat hidayah..jgn sesekali anggap diri kite lebih baik & beriman dari org lain, x mustahil insyaAllah diorg lebih baik dari kite dan kite pula harus terus memperbaiki keimanan kite, ingat lah sejarah Hindon,semuanya di dlm ilmu Allah SWT..Wallahua'lam-kpd yg ckp sesiapa yg menegur ni pon same sbb tgk web nih,trima la ini sekadar dakwah di alam cyber..(klau bukak web islamic confirm ramai yg dh berilmu punye..)

    ReplyDelete
  43. Dah tengok kan!
    kat mana silapnya.jangan menuding jari pada sesiapa.Kita yg cakap pun belum tentu sempurna
    kan. Jadi pikir2 kan wahai muslimin & muslimah. Perbanyakkan lah doa supaya dijauhkan dari azab ALLAH.

    ReplyDelete
  44. ia memang hak kamu untuk seksi, hak kamu untuk muat maksiat, tapi bila bala Allah datang
    Bala kecil, Accedent mabuk Langar keta orang yang tak besalah, anak orang jadi mangsa, gugur kan anak- satu masa ada hantu- anak orang yang diganggu, bala besar- awak buat maksiat-buat perkara perkara haram- satu negara dilanda mala petaka- banjir, ribut, dan sebagai nya, orang yang tidak bersalah pulak yang kena, ini biasa nya bukan kerna bala kepada orang lain, kadang-kadang Allah tunjuk kan betapa pihak kerajaan tidak ambil peduli kan hal ini, orang orang yang beriman lain hanya duduk kat masjid tidak mahu mengetat kan lagi - peraturan peraturan agama islam, ambil remeh perkara begini.....sambung

    ReplyDelete
  45. pada aku ni adalah kesilapan penganjur.pihak berkuasa yang lalai dalam melakukan tugasan. tahun lepas pon ada juga event macam ni. sama juga pakaiannya.

    ReplyDelete
  46. bodohnya pompuan2 tuh,dah xdek duit sgt ke smpi nk kna tyang body tuh.,brpa org byr?
    n mcm kt krnival sbb ak tgk byk kemah kt skllg,
    alahai..

    ReplyDelete
  47. inalillahhirojingun.....

    ReplyDelete
  48. baso bodo...................

    ReplyDelete
  49. ya ALLAH...teruk nya..kt malaysia ke ni..??dh la smuanya muka mlayu..mcm xde pegangan agama..dunia akhir zaman..

    ReplyDelete
  50. artis ka betina jalang mgkin puki xlaku kot

    ReplyDelete
  51. ni mesti stok minah rempit dari hulu mane datang ni..diorang ni dah macam real bohsia da ni..

    malu nye jadi santapan mata lelaki kat keliling tu..nanti kalau dah kawin,anak2 diorang tengok nanti macam mane la..mak ayh diorang tak marah ke diorang wat keje macam ni..

    mintak simpang la...jangan la aku dan wanita yg lain2 jugak terjebak jadi perempuan tak bermaruah macam ni..takde nilai and takde harga diri dah perempuan ni...sama2lah kita beringat..

    ReplyDelete
  52. muka seko2 macam pelacur tahap lubang jamban!

    ReplyDelete
  53. jubo dan kopek murahan!!!!!!!!

    ReplyDelete
  54. laaa..anak2 sape lak ni cuci moto ramai2..macam kat zoo lak..monyet2 dipertontonkan orang ramai..budak2 ni klu masukkan kat kandang2 zoo tu....boleh laris tiket zoo rasanya......salah mak bapak diorang ni...tak didik anak betol2...akhir cerita mak bapak juga bangang....oii mak bapak budak2 ni ko pegi bubuh pelempang kat anak2 ko tu...lambat2 nanti ko dpt cucu free tiba2 nanti......beringat lah wahai mak bapak yang lembab...

    ReplyDelete
  55. Inilah yang dikatakan akhir dunia zaman. Hari khiamat dah dekat Masih ramai lagi kalangan manusia yang bermegah-megah dengan maksiat. Manusia diibaratkan sebagai khinzir dan dikelilingi oleh pembeli-pembelinya.Setahu saya khinzir pun tahu malu, sebab khinzir pun berjalan tunduk..........

    ReplyDelete
  56. mak dorg pon pakai mcm ni.. ape nk kisah.. mlm2 mamat yg snap gmbar tu terpacak la tgk minah2 keberet ni.. mcm mn event mcm ni bole diluluskan.. pelik sungguh

    ReplyDelete
  57. ajaran hadhari tajaan umno!

    ReplyDelete
  58. apehal ajaran hadhari plak?ko blajo ke x ni?
    ke da mereng?

    ReplyDelete
  59. asal tak bukak je baju tu, kan lebih baik bukak je baju dan seluar tu boleh sama2 tengok. dedah ler dah alang2 baik bukak semua.
    kadang manusia ni tak perlukan nasihat tapi perlukan galakkan yang menghina. itu kalau tak sedar jugak, tak payah cakap lagi lah.... biarkan ajer. nak buat macamana bukan lagi dibawah bidang kuasa kita.

    ReplyDelete
  60. ni artis malaysia ka atau bakal jalang malaysia...mcm sundal

    ReplyDelete
  61. ni lah namenya 'MALAYSIA BOLEH'bukak baju boleh pakai baju x boleh,klu dh x larat bwat pahala jgn la asyik mnambh dosa..

    ReplyDelete
  62. renung2kn dn selamat beramal...

    ReplyDelete
  63. better u all tengok je...pas tu buat x tau...habis cite...

    ReplyDelete
  64. mcm sial punye betine........ dh mcm pelacur ak tngk.....

    ReplyDelete
  65. hai.... kesian budak2 ni...
    Berapa sangatla upah jadi model tu..
    JuAL MOTOR KE TUNJUK BODY tu,..

    ReplyDelete
  66. INILAH REALITI UMMAT..mrk smua dahagakan tarbiah(didikan hati)

    wahai anonymous yang cintakan Islam...
    marilah kita sama2 berdoa & berusaha agr Islam tertegak dibumi Malaysia...

    kami,semangat baru..siap pancung hancur smua musuh(SEKULARISM)
    kami,tentera Allah siap korbankan harta bahkan jiwaa...ALLAHUAKBAR!

    ReplyDelete
  67. NI BUKAN PEREMPUAN MELAYU,PEREMPUAN THAI,VIETNAM DAN etc .AGAMA PUN BUKAN ISLAM...MALAS NAK SEBUT NANTI ADA YANG TERASA...TUT..ENTAH ADA AGAMA ATAU TIDAK...
    YANG MELAYU NYA PENONTON YANG GHAIRAH TENGOK BENDA 2 MCM NI...SALAH SATU IDEA YAHUDI UNTUK MENGHANCURKAN AKHLAK ANAK MUDA MUSLIM...FIKIR - FIKIRKAN LAH

    ReplyDelete
  68. ni la betina2 yg akn jd kayu api neraka jahanam kelak....

    ReplyDelete
  69. Assalamualaikum saudara seagamaku

    okay kawan2 sume, aku plak membebel, sebab yg banyak aku nampak, sume pendek akal, akal orang melayu... sempit dan kayu!

    1-asal ramai skang murtad masuk agama lain?

    a-masalah keluarga, tiada bantuang sesama islam,
    yg taw nk kutuk, umpat n keji

    b-kristian masuk perlahan2, jadi kawan, hulur bantuan,baru ajak murtad..

    2-asal ramai sangat yg jahanam?

    a-fenomena melayu, bila salah, hukum, maki hamun
    kutuk ape sume, bukan geti nk mendidik, belajar
    pasal tasauf, belajar pasal psikologi anak muda, masuk dalam life diorang pelan2,
    cari apa masalah, bukan just hukum je!

    b-golongan remaja rosak, takkan bergaul dengan golongan ustad2 n malaikat macam korang sume,
    ade korang yg amik inisiatif nk bergaul n membimbing diorang??? yg korang taw ape?
    nak hukum? itu salah, ini salah!

    c-korang belajar pasal backgroud dulu, life korang bertuah, mak bapak bagi didikan agama,
    ada kesenangan, golongan yg rosak nie cmne? diorng mmg buta agama, so korang nk singkir diorang? nak bunuh la apa la,

    d-tanya pada diri sendiri, apa yg kau
    dah buat dengan remaja sekarang, apa jasa korang? korang nk kutuk, umpat n keji,
    lagi la golongan tu benci dengan agama,

    -last skali, agama is a way of life,
    ingat, agama islam disebarkan dengan kebaikkan,
    tiada paksaan, pujuk, sabar, tahan,
    -bukan macam sekarang, sikit2 nak maki,
    skit2 nk bunuh, sikit2 nk pukul, nak hukum!
    korang tengok la, perangai sape tu?
    tu perangai yahudi!!! perangai zaman kegelapan dulu!

    -last skali, aku mintak, korang dekat2kan la
    diri korang dengan badan2 yg jaga n amik taw
    pasal remaja skang, hulurkan bantuan, bila
    ada aktiviti, pergi tolong, bukan duduk
    rumah, on9 pastu berperang....

    bila korang berperang, maki hamun, makin
    besar jurang, makin jauh diorang tu, dan faktor
    dia, adalah diri kita sendiri!

    tutup mata, ingat balik..
    islam disebarkan dengan penuh kebaikkan


    aku mengenali majoriti watak2 diatas,
    life diroang bukan macam kamu semua,
    so bersykur la kita dengan life kita,
    dan tolong menolong lah,
    stop the war n start give a hand to our muslim!

    -salam

    ReplyDelete
  70. pengkomen yang atas, aku sokong sangat2 analisa kau yang mendalam ini....harap orang2 yang tengok blog ini dapat mengambil iktibar!

    ReplyDelete
  71. aku na sorng bleh x .. x tahan nie..

    ReplyDelete
  72. hahahahhaa..... aku baca satu-satu komen kat atas neh..... memang bodoh semuanya.... aku pun jadi bodoh jap sebab komen kat sini gak.....

    hahahahaha.....

    ReplyDelete
  73. aku join komen lagi, pasal kes bom

    1st aku berckap, fikir luar kotak okay?
    buang semua khabar angin, bukak mata, fikir biar jauh,

    aku ringkaskan okay...
    harini gereja kene bom,
    esok lusa, masjid pulak kene bom,
    pastu kuil, pastu tokong,
    pastu rumah imam, pastu rumah paderi,
    pastu skolah cina, pastu putrajaya
    pastu shoping complex!
    last2 ape jadi?

    maybe 1 day, u.s datang jajah,
    xpun paling dekat, singapore
    amik kesempatan!

    so, stop the war, hentikan keganasan,

    korang nk tengok future mlaysia,
    anak2 bangsa kita menderita?
    umur 10 tahun pegang senapang?

    so bertindak rasional...
    agama tak suruh kita mulakan keganasan!
    memulakan dan menjaga adalah 2 perkara berlainan
    so fikir elok2.....

    jgn smpai musuh kita senyum riang

    ReplyDelete
  74. aku sokong sekali lagi...mari kita semua bertenang...jangan emosianal melampau-lampau...islam suruh kita bersederhana...bukan perangai biadap macam pembakar gereja tu! komen2 atas ini ada sedikit serupa macam tindakan mengebom tu!

    ReplyDelete
  75. baru 1st time masuk blog nie, kepada smua yg bagi komen tu x yah le beremosional, nk bergaduh2 korg pun sesama islam, dari segi komen korg yg lebih2, mcm korg lak x pandai nk menilai dan meletakkan sesuatu pada hak nya, bg aku mereka nie memang le salah , confirm dah terang2 buat dosa,tp korg mengupat nape?, maybe diorg x de pahaman agama , tp yg penting kena la buat laporan kepada pihak yg tertentu, or rajin2 tulis article yg leh menyumbang kearah melupuskan gejala yg x bermoral seperti nie, walaupun malaysia bukan negara islam, tetapi perlakuan seperti tu adalah mencabar kedaulatan agama(majority ISLAM), kesucian agama islam, sebb org yg buat org islam,yang tgk pun org islam, pikirlah dengan waras, jgn komen suke hati, kalo benda macm nie x leh dikira hak asasi(human right) sebb kena pikir la issue sensetiviti jugak, majority malaysia org islam kena la pikir, yg buat pula org islam, nampakla kejahilan seorg manusia di bumi Allah ni, jgn pandai ckp HUMAN RIGHT kalo x tahu ape yg dia bahaskan dalam human right,perlakuan seperti ini patut dibantah, dibangkang dan dimusnahkan, ia amat mencalar, mencemar,menjatuhkan maruah...pikir la sendiri ..aku cadangkan langkah yg berkesan buat masa kini, cuba jaga family korg, kawan karib, teman dari terjebak dari gejala negatif macm nie,,,ITU YG PENTING, jgn je bercakap kosong, komen sana sini.. tapi mengeruhkan keadaan. RASIONAL and INTELLIGENT MUST BE THE ONE THAT U MUST CONSIDER IN UR OPINION..

    ReplyDelete
  76. haha mula2 aku msk tgk gambar ni bkan aku mengadap gambar perempuan2 tu, tp aku fokus kat gambar laki2 tu dulu. hahaha.. kat atas tu lagi ramai lelaki berbanding perempuan. adoi.. bagi la kaum agama laen yg dok santai2 kat atas motor tu. ni tak, nak juga orang yg beragama islam.

    tp pd pendapat aku la. tak salah pun nak pkai seksi2 ni. nak bogel terang2 kat umum pun no prob. tp kang dah kiamat, klau kene bakar dengan api neraka. Jgn pi tye kat malaikat plak apsal kene bakar? wahaha. lu pk la sendiri. kui2

    ReplyDelete
  77. banyaknya komen...
    pompuan sengal!

    ReplyDelete
  78. WOW SLUUUUUURPP!
    Tahniah kepada wanita-wanita sekalian yang berjaya membuat aku naik syahwat dengan berpakaian dan pose-pose mengghairahkan... dan sekali gus buat aku nak klik kat benda-benda haram sebab aku rasa macam tak cukup aje layan korang... Bak kata pepatah Mat Sentul, 'sekali rasa, nak lagi!'.
    Walaupun kubur masing-masing, tapi yang penting korang lah 'trigger' aku ke arah kemaksiatan...

    ReplyDelete
  79. kenape jd begini...???
    akak2 xkesianke kat mak ayah...???

    pd yg lain kite harus tegur supaye owg lain xmelakukan pekare yg same tp tegurla ngan berhemah jgn smpai menyakitkan ati tp biar ia smpi ke ati....

    semoga ALLAH merahmati tanah melayu amin

    ReplyDelete
  80. Bagus juga ditayang gambar begini agar dijadikan teladan. Moga kita sudah bersedia untuk bertemu Dia nanti. Biarlah... bukan kakak kakak tu ada nak dengar semua org beleter. Hhehhe. tak perlu kutuk satu sama lain. Buat tambah dosa. Biarlah khalifah2 lain yg tak buat kerjanya... jawab. takyah kita makhluk lemah turunkan hukuman. Bukan kerja kita hamba Allah.

    ReplyDelete
  81. sape yang terlibat dalam gambar itu..supaya muhasabah diri sendiri..apabila keluarga anda melihat gambar anda sebegitu rupa..ape perasaan mereka atau sebaliknya.fikir2 kan lah..wahai manusia di bumi Allah ini

    ReplyDelete
  82. EVENT NIE KAT MONTKIARA
    BIKERS WEEK!!

    ReplyDelete
  83. aku ingt kat amereka....

    ReplyDelete
  84. hahhahahaha....

    ciket pon xnaek syawat lar...adess..
    mybe aku lebey kesian kat dorg ni...
    mcmane la ek bile mak ayh dorg tgk...haiz
    mcm pornstar pon ade..

    yg klakanye laki2 sume tegamam....GILA KENTANG!!!


    MOH LA KITER RAMAI2 P CARI N JUMPE DORG NI, KESIAN DA JAUH TEPESONG, MOH KITE BIMBING KE JLN YG LURUS...



    TAPI KORANG SUME IGT!!!!
    PMPUAN2 NI PON, BUAT DOSA MCM NI BLUM TENTU DORG STRAIGHT MASUK NERAKA, MYBE MASUK SYURGA KER, MANE LA TAU AN,dorg smpat betobat sebelum mati n mati dalam islam..SBB KUN FA YAKUN...

    ReplyDelete
  85. camana boleh lepas buat aktiviti camni???

    ReplyDelete
  86. okay confirm...ini kat mont kiara bikers week hari tu...depa ada plan nak buat camni lagi tak lama lagi...kerana kejayaan program seksi giler tahun ni!

    ReplyDelete
  87. satu persoalan lagi aku nk timbulkan...

    aku ade sume nombo budak2 pompuan nie..
    aku nak tanyer,
    kalau aku up n letak no diorang,
    ape korang buat?

    kah kah kah...

    ps/ aku rase, lagi ramai yg kat sini,
    call nk ajak buat seks, dr call sebab nk bimbing...

    lu fikir la sndri....

    ReplyDelete
  88. tu.. group bohsia ke cikaro..
    kesian mak bapak diaorang.... anak jadi begitu...
    belajar tinggi sapai cucur atap...
    bila besar nanti biar body orang sentap....

    ReplyDelete
  89. ahhh elok sgt la...jantan2 yang tukang tgk semua naik cokeng!!!!!!!sukelah tu!!!!yang betina pon dah macam bohsia dh aku tgkk..huhu

    ReplyDelete
  90. mmg diorng ni jenis sial...

    ReplyDelete
  91. xada otak dan maruah ke?baik nyah pakai baju terus.sebabkan duitlah sampai sanggup tunjuk body.mak bapak diarong xada rasa malu ke bila tgk anak2 diaorang mcm tu...

    ReplyDelete
  92. jenis tak tau betapa sakitnya seorang ibu melahirkan anak.

    ReplyDelete
  93. ajaran islam liberal versi pakatan rakyat selangor!

    ReplyDelete
  94. ni kat mana ni???kat mana lagi kalau kat negeri tadbiran pakatan rakyat selangor negeri berkebajikan..hahahaha..

    ReplyDelete
  95. anak babi manelh yg dh trlps ni...ni mesti babi dh brminggu x jumpe air...binatang tgk pun malu nikn plk kita manusia ni...bt malu mak bapak kau org je...baik tkr agama je wieee...xde sape nk kecoh klu kau org bkn bragama islam...manelh muka mak bapak kau nk simpan ye bile tau yg ank2 depa mcm ni....

    ReplyDelete
  96. SEMUA PEREMPUAN INI AKAN DIBAKAR OLEH API NERAKA.BERTAUBATLAH SEBELUM TERLAMBAT...

    ReplyDelete
  97. muke xrupe org mlayu pon..
    mcm sabahan je..cm indon pon ade gak..
    ahaha..

    ReplyDelete
  98. KEPADA HAK ASASI MANUSIA, KALAU MAK KO PAKAI MACAMNI, KO TAK MARAH KA? Kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  99. ni bkn gadis!!
    ni BETINA!! mcm hareemmmmm...
    kesian mak bpk korang...

    ReplyDelete
  100. rosak budak-budak melayu sekarang nih.

    ReplyDelete
  101. BOLEH TAHAN BARANG DIEERRRRRRRRRR HOHO.. NGANCOT!!!!

    ReplyDelete
  102. ni JALANG2 yg menjadi kebangaan JANTAN JALANG YG dok tgk depa...

    ReplyDelete
  103. apa nak jadi... hish3...

    ReplyDelete
  104. malu sgt..coz gurl jd bahan tontonan...
    of course la guy suka...dh kasi rezeki kat diaorg...huhuhu

    ReplyDelete
  105. huhuhu...diaorg xmalu ke...huhu..
    guy seronok je tgk...
    tgk la guy2 kat tepi tu xdela nk wat tayangan free...
    diaorg lak yg ambil gmbr...huhuh...
    so bad...

    ReplyDelete
  106. minah kat atas tu bukan melayu bukan islam... bukan org malaysia, kat thailand tu.. kat thailand memang tradiri cam tu...... so korang relek ar.... mengutuk org kemain cam diri korang tu bagus sgt.... lantak le pompuan tu....

    ReplyDelete
  107. "minah kat atas tu bukan melayu bukan islam" - hello...ini kat malaysia masa biker's week mont kiara hari tu...aku ada kat situ daaa...semua melayu...apa orang thai buat kat sini lak? lain kali jangan nak sedapkan hati aje cakap....periksa betul2 dulu okay!

    ReplyDelete
  108. setuju..setuju.. kubur masing-masing. Suka hati dia a.. Bila mati nanti pun dia sendiri yang kapankan dan bjalan ke kubur sendiri. Kan.. kan.. tak susahkan org lain pun nak angkat tau..malaikat tanya masa kubur jawab je takde org pun nak nasihat.. kan senang.. hehehe

    ReplyDelete
  109. Sempit fikiran jangan sampai jumud dan luas fikiran jangan sampai hanyut...

    ReplyDelete
  110. sape yg bodoh nak mampos kate malaysia negara secular?belajar kat mane ni?tak layak langsung jadi warganegara malaysia.menyemak je kat sini.

    ReplyDelete
  111. ni kire bukan hak asasi sendirin bhd dah ni..
    ni dah menyusahkan org dah ni..
    jantan2 tgk pon da xleh duk diam dah ni..
    bukan nk menyebok..
    bukan nk maki hina..
    cuma tguran agar kte berpada2..
    kpd yg tgk, jgn tau maki je..
    istighfar..
    xmustahil bnde ni leh jd kat kte..
    cbe tbe2 tuhan uji kite..
    rse iman da kuat sgt ker...
    tepuk dada tnye selera..
    jgn tau nk hentam org saje..

    ReplyDelete
  112. Ya Allah, Kau ampunilah dosa mereka...
    Sesungguhnya mereka telah tenggelam dalam lautan kemaksiatan...
    Kau bukakan-lah hati mereka supaya mereka menerima hidayah-Mu...
    Ya Allah Yang Maha Besar lagi Maha Berkuasa, janganlah Engkau turunkan bala ke atas kami kerana perbuatan mereka yang tidak beriman kepada-Mu...
    Amin...

    ReplyDelete
  113. Klau dh kne rogol ramai2 kt ctu bru korg tau..
    Mase ni suke la. Cntik smpurna, Japgi dh cacat kudung kaki tangan bru la ko tau..

    ReplyDelete
  114. salam
    sdey tgk..sbb sume mlayu,the meaning is all of them is islam..
    islam hve shown the true path,n we must obey it..i'm a girl..mari same2 kte jge maruah kte,umpama mawar yg berduri..
    wallahualam...

    ReplyDelete
  115. tak payahlah korang nak mengajar agama itu lah ini lah....ada tu siap nak rogol sekali! itu hak diaorang nak pakai apa sekalipun...korang sekadar tengok jangan buat banyak cerita!

    ReplyDelete
  116. itu dosa biar tuhan aje yang hukum,aku minat betul tekanan air [high pressure pump] tu.nak cuci kereta ada jugak manfaatnya.

    ReplyDelete
  117. ini memang melayu ,tapi melayu kafir, melayu islam tak akan buat perangai mcm tu....

    ReplyDelete
  118. banyak cantik...mengkafirkan melayu lain semata2 pasal pakaian sahaja...bagus sangatlah fatwa kau tu ustaz tak bertauliah!!!

    ReplyDelete
  119. Ya Allah...ampunilah dosa kami, dosa ibu bapa kami, dosa umat Islam di dunia ini. kami banyak melakukan dosa Ya Allah..dosa kecil dan dosa besar...Tunjukilah kami jalan yang lurus,jalan yang Engkau redhailah...jauhilah kami dari melakukan maksiat,kerosakan di bumi pinjamanMu ini Ya Allah...Berikan kami petunjuk Ya Allah..

    ReplyDelete
  120. Salam..siapa ada maklumat berkaitan dgan pic ni...boleh cal Jabatan Agama untuk tindakan selanjutnya.

    ReplyDelete
  121. Anak siapakah mereka2 ini.?cucu siapa, isteri siapa, adik siapa, kakak siapa...girlfriend siapa dan bakal isteri siapa? malang sungguh, hina dan jijik sekali. kepada boy friend/suami betina2 ni...tak payahlah nak tayang2 kt masyarakat. kitorang tak kan respect kt korang yang ada awekisteri yg macam jalang nih, piiiiiirahhh!!!!!

    ReplyDelete
  122. ha ha ha...korang pun sama je...2x5,5x2. kalau korang bagus sangat tak kan korang layan blog ni. kih kih khi

    ReplyDelete
  123. Ada yang layan blog ni sebab tengah cari maklumat...ada sebab dan musabab....jadi tunggulah tindakan selanjutnya ye....tidak dibenarkan buat program sebegini depan public dan ia telah menyalahi akta. Kepada pihak penganjur dinasihatkan supaya tidak lagi mengadakan program seperti ini,program ini akan dipantau dari semasa ke semasa.Wassalam.

    ReplyDelete
  124. ok la tu dah mcm american...

    ReplyDelete
  125. siap mak bapak diorang ni weh...

    ReplyDelete
  126. siapa mak bapak diorang ni weh....

    ReplyDelete
  127. patut kena sebat nih!

    ReplyDelete
  128. ish..
    segannyeee aku nk tgk wlwpon aku tgk..
    huhuhu..
    giler tol~

    ReplyDelete
  129. Bala turun kat semua sekali... kau mat surau group ke ko kaki disco ke ... awas! jangan mintak bala turun cam ni.

    ReplyDelete
  130. memalukan keturunan melayu jer.... ni kes kna mengucap balik ni...kalau dalam neraka mesti budak2 ni ditempatkan kat area paling bawah sekali

    ReplyDelete
  131. siapalah mak bapak mrk2 yg malang ni. Apalah di baginye makan anak2 mrk ni dulu yek...

    ReplyDelete
  132. sng mcm ni la..
    ya dah tegur 2,klu btl,hrp2 dpt pahala..
    klu tipu,munafiq,bw b'taubatlah..
    jgn dia tgur org,dia pun pakat lancap belaka..

    kpd yg xbg org tgur 2..
    yg kta, bia jela..
    hak asasi la..
    mcm bek sgt la..
    haa..
    yg geng2 ni kna reflek diri blk..
    sbb da hlg sensitiviti agama..
    2 makna da x syg agma n ummat..
    so better minta maaf..
    sbb..
    klu x minta mf..

    ...
    ...

    AKU SEPAK JUGAK KORANG KANG!!!
    AKU PANAS BTOL DGN GENG2 XDE KESEDARAN NI!!
    KLU ORG YG TEGUR 2 JHT,
    CKP XSELUPA BIKIN,
    PLG KURANG SDR JGK 2 DOSA!!
    KORANG APAHAL??!!
    APA KEJADAHNYA KORANG NI??!!
    AKU PANAS BTOL!!
    BRANI JUMPA AKU!!!

    0147773456

    ReplyDelete
  133. perangai macam binatang..tubuh badan yg Allah pinjamkan ditayang kat khalayak ramai..sedarlah diri sket.

    ReplyDelete
  134. tak sangka betullah ini semua berlaku kat Malaysia...negara Islam contoh?
    Syabaslah untuk pemimpin negara kita, tak lupa syabas untuk diri kita sendiri yg memilih....

    ReplyDelete
  135. ape la korang nie,bio la dieorang,xkan ko xtau MALAYSIA nie,kalau ada duit,sume leh jadi.nak salahkan sape skunk??????????????????????????

    ReplyDelete
  136. Hello 0147773456 kita mempertahankan hak asasi wanita-wanita terbabit...mereka ada hak nak pakai apa2 yang depa suka! itu hak masing2...jangan nak ugut2 sepak orang lak...inilah perangai golongan2 macam korang!

    ReplyDelete
  137. http://www.malaysianmirror.com/homedetail/45-home/24446-drooling-over-sexy-bike-wash

    sini ada berita semua... menurut laporan seorang gadis berbangsa melayu, lain2 dari sabah...di bayar RM3,340 seorang untuk melakukan aktiviti mengiurkan ini!

    ReplyDelete
  138. kesian...xcukup kain baju diorang nih...

    ReplyDelete
  139. BUKAN KESIAN KAT PEMIMPIN NEGARA KITE TUU KESIAN KAT PEMIMPIN NEGERIIII TUU KATT MANA????KENAPA BIARKAN.

    PIKIR SKIT ..

    ReplyDelete
  140. aku rs,nk pege tapar sekor2....xkira mn2 pun hahah

    ReplyDelete
  141. Wahhhh biler bende buruk korang semua komen...kalau budak Melayu cun, lawa buat kerja baik utk Malaysia..sorang pon tak komen..:

    http://gambargambarpelik.blogspot.com/2010/02/transformasi-wayang-kulit.html

    ReplyDelete
  142. اللَّـهُمَّ لا يَأْتِي بِالْحَسَنَاتِ إِلاَّ أَنْتَ، وَ لا يَذْهَبُ بِالسَّيِّئَاتِ إِلاَّ أَنْتَ وَلا حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّـهِ

    Ya Allah , tiada yang mendatangkan kebaikan melainkan Engkau , dan tiada yang menghilangkan keburukan melainkan Engkau, Tiada upaya melainkan dengan Allah swt

    ReplyDelete
  143. Aku ok, aku suka.

    ReplyDelete
  144. Sedih wa tengok...lebih teruk drpd zaman jahiliah...jgn tinggal solat gang

    ReplyDelete
  145. model jual apa ni? motor ke? water jet ke? sponge ke? seluar pendek kot...tak pun kemeja putih yg leh ikat2...atau baju dlm/coli? konpius2...tah2 promo jual kanopi catering tak?

    ReplyDelete
  146. Aku Wanita ISLAM...March 13, 2010 at 12:06 AM

    weh, siannya mak bapak korang dpt anak yg cam korang ni..mmg menconteng muka mak bapak betul la..korang x takut dosa ke?? x takut balasan api neraka ke?? x takut seksaan kubur ke?? tau x wanita islam WAJIB menutup aurat..insaf la korang..selagi pintu TAUBAT msh terbuka...Allah maha pengampun....nauzubillah...

    ReplyDelete
  147. biler baca komen2 diatas rasanya byk bahasa2 yng lebih dasyat dari tgk picture 2..

    ReplyDelete
  148. perempuan sialan!!

    ReplyDelete
  149. "b-kristian masuk perlahan2, jadi kawan, hulur bantuan,baru ajak murtad.."

    o0o!! kristian punca lah yer?... trip alim la ko.. pandang agama sndri.. ingat islam je yg mengajar bende yg baik? please recheck lar...

    ReplyDelete
  150. camnielah... toksah gunakan alasan kristian lagi... buang masa aje, banyak orang melayu yang rosak hari nie takde kena mengena dengan kristian pun. yang paling aku tak suka ramai kata "melayu makin ramai masuk kristian". apa ke mengarut nya, melayu hampir 200 tahun diperintah kristian masuk sekolah kristian tak pernah seorang pun murtad. tiba-tiba hari ni banyak sekolah agama dan macam-macam lagi...melayu dikatakan makin murtad lak. aku terbalik lagi adalah kot!

    masalah kerosakan moral dikalangan orang melayu hari ni bukan isu agama, dah banyak sangat program agama sana-sini, lagi teruk jadinya orang melayu : buang bayi, rogol anak sendiri, kes pecah rumah, tipu, rasuah dan macam-macam lagi. cuba fikirkan mengapa?

    solution mudah adalah salahkan tak cukup pegangan agama tapi betul ke alasan ini?

    ReplyDelete
  151. apa ra koang dok bising2. biar le aku layan. potong stim tul le korang nih. tak suka jangan tengok la. p main joh joh. mengacau je. aku nak smbung layan ni...

    ReplyDelete
  152. Bagaimana benda macam ni boleh berlaku? Tiada pemantau langsung.Walaupun ramai yang suka tetapi perampuan-peremapuan jalang ni dah menjatuhkan maruah kaum wanita. Ya memang dosa masing-masing tanggung tapi bala semua orang yang kena. Bukan orang yang buat dosa sahaja. Budak-budak muda sekarang memang tak ada pegangan agama. Ini istilahnya bagang.......Apakah perasaan ibu bapa mereka melihat gambar ini? Seronok ke tengok anak buat macam ini?

    ReplyDelete
  153. sapa nak rasa sabun rasa belacan, ni le dia...

    ReplyDelete
  154. masalah skang ni,bnda ni cmne blh dianjurkn?????utk apa????diowang wat bnda ni lulus ker?????nmpk gaya byk kaki corruptor r smpai event yg bakal wat tsunami tlan malaysia ni wujud....ptut kna smbar ptir diowang nih...

    ReplyDelete
  155. Biasa ajer....:( bila adik atau kakak atau anak sendiri yang buat perkara nie pun korang boleh cakap biasa ajer....barulah ko akan rasa. Perkara macam ini memang x boleh diterima...

    ReplyDelete
  156. x pyh nk tunjuk baek x payah nk tunjuk terer semua sama jer perangai macm setan dh tau berdoisa yg hampa g mengumpat.......lagi bertambah berdosa la...yg dok menyokong nie pon satu hal ko p[on nk msuk neraka sama gan anjing2 tue ker.....

    ReplyDelete
  157. dah mcm filem blue plak aku tgk..kuang ajaq betoi betina2 ni!!!!!!
    xdak agama ka depa ni???!!!!

    ReplyDelete
  158. Hiduuuup Melayuuuuu!!! (memang pun dok layu)

    Bangsat kelas #1. Juara maksiat!!!

    ReplyDelete
  159. patut la ramai org laki keliling 2....huhuhuhu..x malu ke...

    ReplyDelete
  160. Banyak betol air.. mcm2 air..

    ReplyDelete
  161. AKU KENAL LAH MINAH2 KAT DALAM NIH..URM....MMG DORANG OBSES NAK JD CAM TUH KAN..NAK WAT CAM NER..NAK CAKAP LEBIH2 PON TAK LEH..COZ AKU PON TAK DER LAH BAIK SANGAT KAN..TAPI MASIH BOLEH BERPIKIR;AH DARI DORANG2 NI..N YG LAGI PENTING DORANG2 NI..TAK DER PELAJARAN TINGGI,SO KEJER PON SUSAH NAK CARI..DAH TAK DER KEJER YG PANGGIL..DORANG KEJER LAH CAM NIH KOT...

    ReplyDelete
  162. diorg ni bosiaa ker?

    ReplyDelete
  163. La korang ingat kalu nak wat projek mcm ne kene mintak kelulusan kerajaan ke? gile ke pe ne diorang projek diam2 doo... kalu jais tau memang dah ke lokap semua ne... ha pe lagi cepat la report ne yang duk layang gambar2 2 watpe... diri sendiri betulkan dulu

    ReplyDelete
  164. ITULAH SALAH SATU TANDA-TANDANYA DUNIA SUDAH AKHIR ZAMAN. DITEGUR SALAH DAN TIDAK MENEGUR PUN LAGI SALAH.

    'AMAL MAARUF, NAHI MUNGKAR'

    ReplyDelete
  165. semua tanda akhir zaman lah.... orang kena demam denggi pun agak2nya tanda akhir zaman kot?!!

    ReplyDelete
  166. ok la tu. aku tgk pic ni mcm nk join jek diorang. then rgol sampai diorang mampus. biar pdn muke

    ReplyDelete
  167. aku tgk mamat2 yg amik pic tu sume stim jek .. mesti balik melancp tgk gmbar bwat modal.

    ReplyDelete
  168. kan bagus dorg bogel je... leh main terus

    ReplyDelete
  169. aku lak x teringin nak nengok awek2 tu, tapi mamat2 kan belakang tu, kalau ada bini pon dorang leh lupa bini dorang jap...iman x kuat la...

    ReplyDelete
  170. sepatotnya pmpn2 camni la yg patot kena culik then dirogol bgilir2 sampai mati drpd org2 yg x bsalah yg kena..diorang la punca lelaki xleh tahan nafsu!! seronok sngt la org rakam gambar diorang mcm tu bangga sgt tambah2 bila dh masuk itenet boleh tunjuk kat orang ramai mak bapak diorang yg kesian t org bukan kata diorang org kat mak bapak x reti ajar...jgn la tambah fitnah kat mak bapak sendiri ingat la org tua sama apa salah diorang...dunia dh akhir zaman..

    ReplyDelete
  171. kt malaysia ni boleh ka buat free show tebuka cmni...xdak org yg nak halang ka??? xdak sapa yg mampu bersuara ka?? atau masing-masing semua dh ternga-nga dok cuci mata??? Pelik2.....tapi benar...

    ReplyDelete
  172. masa muda fikir la bila dah tua...masa tua imbas masa kita muda...

    ReplyDelete
  173. betul tu....klu dah tua menyesal apa kita buat masa muda x guna satu sen. Jd sebelum buat tu fikir dulu

    ReplyDelete
  174. gile.... seksi abizz tuch. kucing garongx pada sibuk motret, apa yang mereka pikirkan???

    ReplyDelete
  175. Ni muka cam pompuan siam je...

    ReplyDelete
  176. murahnya harga diri wanita zaman sekarang....

    ReplyDelete
  177. agaknya apa jenis manita ni ye...

    ReplyDelete
  178. yg penting awek melayu skrng dah byk yg tetek besau, btl x hahaha.....

    ReplyDelete
  179. huyooo mantap owh..

    ReplyDelete
  180. nak mampos dah kot betina2 ni...kena panah kilat baru tau....

    ReplyDelete
  181. aku bangga ada model2 malaysia setaraf dengan negara lain ..

    ReplyDelete
  182. comment pun susah, tak comment pun susah ni... pa pon, mmg mjatuhkan maruah rakyat Malaysia yg lain...

    ReplyDelete
  183. kalo utk semlman brapa ek???

    ReplyDelete
  184. ape benda semua nie....baik mati lh itu pompuan...hidup takde gunenya pon...

    ReplyDelete
  185. dahsyat giler dia orang ni.. agak2 la nak seksi.. jgn sampai wat lelaki gila.. adoi... pmpn. pmpn.. bahaya betul.. cian parents dia orang...

    ReplyDelete
  186. inilh org islam skrang....dh xthu mane stu aurat......kte sbagai ummat islm WAJIB menegur akn ape yg mereka buat ini......x patut same skali......perangai dorg dh mcm bukan perangai org islaM........PASTINYEW PERKARA INI TRJDI DSEBABKN OLEH KURNGNYEW didikkan agama........TAUBATLH SEBLUM AJAL KAMU MNDEKATIMU

    ReplyDelete
  187. kkkaaahhhpppuuuiiitttApril 16, 2010 at 4:16 PM

    kalau dah ada cam nie.. kenapa takde yang repot?? ada ramai yang dok tengok je tu..... alaaaaa...... korang tau ngutuk je kat sini... tau nak bersyarah kat sini... tapi bila dorang dah depan mata korang.. .bukan korang buat aduan ke apa ke... korang lagi 'nikmati hidangan' tu... korang duduk enjoy tengok macam mamat mamat dalam gambar tu.... kkkaaahhhpppuuuiiittt ........ pirahhhhhhh.... mangkuk hayun semua..... kata je negeri msia nie negeri beradat, beragama.. tapi kenapa plak bleh ada acara macam nie besar-besaran .. takkan lah takde orang yang complain... aku anak watan negeri msia.. aku malu ngan rakyat2 senegeri ngan aku yang pandai je bercakap di belakang papan keyboard.. tapi di depan perangai pun lain

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen Anda Sini: