Monday, April 1, 2013

Kim tukar tiga baju sehari

KIM KARDASHIAN tetap akan memakai kasut tinggi sepanjang waktu kehamilannya.


PERSONALITI Kim Kardashian yang kini sedang hamil anak sulungnya bersama kekasih Kanya West baru-baru ini dilihat telah tampil dalam tiga busana berlainan pada satu hari.
Perkara itu terjadi pada 26 Mac lalu sewaktu Kim perlu memenuhi tiga temu janji dalam sehari sempena mempromosi filem lakonannya, Temptation di New York.
Pada penampilan pertama, wanita berusia 32 tahun itu menyarung baju Valentino yang dipadankan dengan skirt jenama Ferragamo serta kasut tinggi rekaan Christian Louboutin untuk menghadiri program Good Morning America.
Dalam program tersebut, Kim memberitahu dia telah bersedia menerima kritikan sepanjang hamil.
"Adik saya telah memberitahu saya bahawa sepanjang hamil, saya akan berdepan dengan pelbagai kritikan. Terutamanya yang berkaitan dengan penampilan saya seperti memakai kasut tinggi tidak elok dan sebagainya. Saya sudah bersedia untuk menerima kritikan tersebut," ujarnya.
Tambahnya, walaupun sedang hamil, dia masih belum meninggalkan kegemarannya untuk memakai kasut tinggi.
"Saya lebih selesa memakai kasut tinggi berbanding kasut yang rata. Jadi saya akan terus memakainya," ujar Kim yang tampil memakai gaun Lanvin serta kasut tinggi jenama Christian Louboutin pada penampilan keduanya sebelum menyarung gaun seksi dan kasut tinggi jenama Gucci pada penampilan ketiganya dalam masa sehari.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Sini: