Wednesday, August 24, 2011

Kilauan emas di Aidilfitri


CINCIN emas Tomei.


MEMILIKI barang kemas baru sempena kedatangan Hari Raya Aidilfitri tidak lama lagi tentu menambah keceriaan khususnya kepada wanita.

Apatah lagi jika ia rekaan terbaru sebagaimana yang ditampilkan oleh jenama barang kemas terkenal, Tomei.

Jauhari emas bagi kebanyakan wanita itu memeriahkan hari raya kali ini dengan koleksi terbaru barang kemas yang bertemakan Gemilang Emas Bersama Tomei.

Keindahan tiga set barang kemas terbarunya, iaitu set Gemilang Emas, set Legenda Emas dan set Seri Mewah juga Impian yang merupakan anting-anting emas sememangnya memukau mata.

Bagi yang hanya ingin mendapatkan rantai leher atau gelang mungkin boleh mendapatkan koleksi Cetusan Abadi atau Cahaya Klasik selain pilihan pelbagai bentuk cincin, loket dan anting-anting secara berasingan.

Tidak ketinggalan koleksi Sweet Lily, keluaran jenama antarabangsa Prima Gold pula merupakan koleksi emas tulen 24K.

Menariknya dengan pembelian RM4,999 ke bawah bagi Prima Gold pelanggan boleh memiliki beg simpanan barang kemas manakala set beg biru eksklusif disediakan bagi pelanggan yang membeli sehingga RM5,000 ke atas.

Sempena raya ini, Tomei mengadakan promosi jimat-jimat raya di beberapa buah lokasi, iaitu di Alamanda, Putrajaya sehingga hingga 29 Ogos 2011, serta di cawangan-cawangan Tomei yang lain.

Hadiah percuma turut disediakan bersama-sama dengan pembelian pada tarikh tersebut.

Bagi memudahkan pembeli ia memperkenalkan program bersama Bank UOB dan Aeon Credit yang menarik.

Ahli-ahli kad kredit UOB boleh mendapatkan rebat tunai dengan pembelian mana-mana produk terkini daripada senarai promosi disediakan.

Dalam pada itu sepanjang Ogos ini hingga Januari 201 2 Tomei tampil dengan promosi istimewa Peraduan RM100 Untuk Berlian 1 Karat. Keterangan lanjut boleh layari www.myjewelclub.com.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Sini: