Monday, September 29, 2014

Anis Al-Idrus Tidak Hirau Kisah Lama Sharnaaz Ahmad


Anis tidak kisah dengan kisah kontroversi yang pernah dikaitkan dengan teman lelakinya, aktor Sharnaaz Ahmad kerana menganggap perkara itu sebagai cerita lama. 
PETALING JAYA: Pelakon baharu dan model Anis Al-Idrus tidak hirau dengan kisah kontroversi yang pernah dikaitkan dengan teman lelakinya, aktor Sharnaaz Ahmad kerana menganggap perkara itu sebagai cerita lama.

Anis, 26, berkata, dia tidak pernah menilai Sharnaaz ekoran kisah silam pelakon itu kerana ia tidak adil tambahan pula semua cerita berkenaan tiada sebarang kaitan dengannya.

"Itu semua cerita lama yang tidak menggambarkan siapa dirinya hari ini. Saya tidak pernah menilai dia kerana kisah silamnya termasuk hubungannya yang lalu," katanya kepada mStar Online.
Sharnaaz Ahmad.

Dalam pada itu, Anis berkata, sepanjang dua tahun mengenali Sharnaaz dia menyifatkan lelaki itu berbeza daripada digambarkan menerusi kontroversi.

Jelas Anis, selain menganggap Sharnaaz seorang lelaki yang baik, dia juga mudah didekati sepanjang perkenalan mereka.

"Dia seorang yang 'selamba' tetapi sangat baik dan sesetengah pihak melabelnya sebagai seorang yang panas baran tidak benar," jelasnya.

Tambah Anis, keluarganya juga turut menyenangi sikap Sharnaaz dan mengakui beberapa kali aktor itu bertemu keluarganya.

Sementara itu, bercakap lanjut mengenai hubungan mereka, Anis berkata, dia seboleh-bolehnya tidak mahu terburu-buru dalam membawa hubungan mereka ke tahap seterusnya dan masih belum bersedia untuk berumah tangga.

Jelas Anis, buat masa ini mereka masih dalam proses mengenali hati budi masing-masing dan meletakkan karier sebagai keutamaan.

"Kami masih lagi dalam proses mengenali hati budi masing-masing dan selebihnya kami meletakkan perkara itu kepada jodoh.

"Sekiranya dipertemukan jodoh dengan Sharnaaz saya terima tetapi masih terlalu awal untuk bercakap soal perkahwinan," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Anis berkata, selain masih bergiat aktif dalam dunia peragaan dia kini semakin selesa bergelar pelakon dan memberitahu bakal muncul dalam sebuah drama istimewa bersempena tribute khas buat Seniman Negara, Allahyarham Tan Sri P.Ramlee Oktober ini.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Sini: