Saturday, January 7, 2017

Episod Khas Nona Sempena Tahun Baharu CinaAntara mereka yang terlibat dalam Nona edisi khas Tahun Baharu Cina.
KUALA LUMPUR: Program berbentuk majalah bagi kaum wanita iaitu  Nona akan meraikan memori indah bersama penonton setianya menerusi episod khas Tahun Baharu Cina (CNY).

Penerbit Eksekutifnya, Siti Hatija Yusof berkata, intipati segmen itu merangkumi soal isu semasa, kemanusiaan, kecantikan, inspirasi dan aktiviti wanita di seluruh negara dalam usaha mengekalkan sokongan penonton kepada program yang sudah berusia 31 tahun itu.

"Antara selebriti popular yang akan dipaparkan dalam NONA CNY ialah Mejar (Kehormat) David Teo & isteri, Norman Hakim, Memey Suhaiza, Atikah Suhaimi, Putera Amaris, Calvin Thoo dan Amir Kadir.

"Paparan khas itu turut menampilkan bagaimana atlit penerjun negara, Cheong Jun Hoong membeli-belah bagi menyambut CNY, Dr. Soo Wincci menyambut CNY secara sihat, fesyen CNY oleh pereka fesyen terkenal dan ramai lagi,” katanya.
Rakaman NONA  bagi  edissi itu juga dimeriahkan dengan pertunjukan tarian singa, persembahan Er Hu, makan harmoni melalui konsep Yee Sang selain ucapan daripada artis-artis, penerbit dan ahli-ahli korporat.

Nona CNY akan bersiaran pada 29 Januari depan, pukul 2 petang di TV3.

Ia akan dihoskan oleh Juara Nona Manis 2015, Uyaina atau nama sebenarnya Saidatul Naseha  Uyaina Arshad.

Nona 2017 akan terus memaparkan segmen-segmen menarik seperti Cerita Kita, Gym To Gym, Resepi Menambat Hati Suami, Inilah Kisahku, Wanita atau Keluarga Inspirasi, Fesyen Nona, Nak Cantik @ Nak Sihat?, Ijab & Kabul serta Diari Nona.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Sini: