Tuesday, January 20, 2009

Gambar Aksi Panas Nik Nelydia Pelakon Spa-Q

imageimage

image 

image

47 comments:

  1. Eee pe nk jd??
    umo bawu 15 taon!!

    ReplyDelete
  2. neh butoh lah korang due yang hntr comment neh aku berani kerat jari kalau kaurang ta buat bende yang same kalau tngkp gmbr! pundek ,.,
    haarrrrram ! ;)

    ReplyDelete
  3. tapayah lah nak buruk2 kan orng korang pun same jgk lah ! harrraaam !

    ReplyDelete
  4. tak tau nk cakap la...tengok cam gambar lama ja...biasalah artis malaysia...

    ReplyDelete
  5. sabar..jgn gadoh2..x baik..
    belajar la dari kesilapan...
    berterima kasih atas teguran yg membina..

    ReplyDelete
  6. ala setiap manusia ada silapnye tp kalau kita nak bg teguran yg laen kena support br laa bley menjadi teguran 2..

    ReplyDelete
  7. hampeh juga budak ni,,aduila,,ape nak jd artis la ni,,semua takleh pakai,,takyah dok berlakon la baik2,,kalo ,memang tak baik,,cm setan ja semua aku tengok...dunia akhir zaman

    ReplyDelete
  8. ensem boypren dia..mak taste!

    ReplyDelete
  9. dengar2 n renung2 kan

    ReplyDelete
  10. Barangkali...they're truly2 in luv n that's the reason why they look so 'sangap'smpi x thn nk nunggu mase kawin nnti...Entahla...

    ReplyDelete
  11. cantek muke budak nie...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. I've met Nelydia and bunch of her friends, and cousins, we hung out, we talked and we had fun. Guys, pictures are lying. She's a really nice girl, very approachable and easy to talk to. Unlike some other artist which are very arrogant. What you see is just her wrong doings, ntah ya ntah tidak dia buat ke tak, PLEASE MALAYSIAN, cermin diri sendiri dulu okay? jangan nak buruk-burukkan orang. -sham

    ReplyDelete
  14. come on... xsuka tngok jgn sibuk kt sni..over sngat kutukan malaysian ni...

    ReplyDelete
  15. bongok la minah nie..
    baik ko jd placor jer la..
    snang citer..
    xyah ader kontroversi lg..

    ReplyDelete
  16. ohh die niey....biase lar...artis malaysia...sume nyer ad yg x kne...mcm2 hal....wei ko x tkot mak bpak ko malu ker...???????papehal berubah laaa yerk...hrp muke je chantek...tpi perangai mcm....

    ReplyDelete
  17. muka dia bukan lawa sangat pun kalo XMEKUP memang choiii jer... kalo, memang dah xder dara jadi x kesah ler nak buat aper, janji dia puas n diakhirat dia kener ler t............... sendiri, n mak bapak dia pun kener le sikit sebanyak

    ReplyDelete
  18. best la korang..yg laki tu usha buah dada ke.hahaha

    ReplyDelete
  19. eh gambar yang atas tu bukan dia berc**m la, tu masa bufday dia, diorang main pasing2 kad lgi pun masa tu ada yang jeles dgn dia, so dia focus masa nelly tgh passing card so nmpak la mcm c**m, pdahal mak nelly yang adakan acara main pasing2 card tu...

    ReplyDelete
  20. cian dye kna cm2...
    dye mmg cm2 r,sosial sket..
    ari2 kua ngn ak cm2 gak

    ReplyDelete
  21. subhanallohhh...
    astaffiluulahalazim...
    aurat 2..
    bertaubat la..
    AMINNN

    ReplyDelete
  22. biasalah artis katakan..keh..keh..

    ReplyDelete
  23. haunzubillahhiminasyitonirojin.........
    i don't care wht the artis2 zman loni want to do!
    k...
    the most important is not me!!!!

    ReplyDelete
  24. ala..tak nampak teruk pun

    ReplyDelete
  25. knp mst cm 2 cre smbut besday....
    emmmm...lahir kt dunia bersih dr dosa bru 15 dh cm ni....
    emmm....taubatan nasuha....

    ReplyDelete
  26. artis malaysia, memang sangat gila2 la.muka 2 macam orang d wad jiwa

    ReplyDelete
  27. Panas jadahnye.. Bese je aku tgk.. Korg ni komen cm baek sgt. Yg tua2 anta komen ni, mse muda dia mcm tu gak.. dh tua ni je buat2 tobat.

    ReplyDelete
  28. pekara biasa....
    peringkat remaja mmng la mcm ni...

    ReplyDelete
  29. woi kepala bapak ko umur baru 15 dah mcm anjing cari batang laki bodoh mak bapak korang memang sial dapat anak mcm anjing woi korang ngan mak korang pi berambos la dri memburuk kan nama ISLAM kan dosa tu bdoh anjing babi babi babi

    ReplyDelete
  30. yg korang di nak membela dia korang bersubhat nanti mak korang pon jadi anjing nak ke hah bdoh kita sebagai umat islam kena la jaga imege buka lg sokong bodoh mak korang sume memang bodoh kan2 nengok betul2 bukan sokong org buat dosa bahlol tolol

    ReplyDelete
  31. woi pompuan babi perangai mcm pelacur jer

    ReplyDelete
  32. nama pun pelakon..apa nak di herankan..yang dok nasihat ni pun tak yah le pulak rasa diri tu dah baik sangat..kalau nak nasihat jangan guna perkataan yang tak baik..itu menandakan kalian juga setaraf dengan mereka..

    ReplyDelete
  33. APE YG TEROKNYE?
    GMBA BIASE JE NI?

    ReplyDelete
  34. lar... artis ker dia ni. tak kenal lak aku.

    ReplyDelete
  35. biasa je gmbr gmbr ni ? bkn nya pape pon . gmbr dia peluk kwn pon nk kecoh ? mcm korang tak penah je . fakers sume nya !

    ReplyDelete
  36. nur F tolong diam ah

    ReplyDelete
  37. pompuan skarang dah gatal poen dah skarang ni...tak tau la apa nak jadi...tak pikir masa depan lagi.

    ReplyDelete
  38. namapun artis...bukannya ustazah...biarler apa dia nk bt...org bkn artis pun hebat gak kan

    ReplyDelete
  39. patut ler kes rogol x habis2..prmpuan yg mengundang bahaya jd jgn ler nk salahkan lelaki nanti yer..

    ReplyDelete
  40. aku rasa tak salah depa posing cam ni...boleh buat modal menoceng....

    ReplyDelete
  41. nie la orang sekarang..sebok je kene..klu die bukan artis korang kecoh2 and sebok2 xnk ambik tahu? klu die bukan artis mesti amba nie biase je kan? terk la or sekarang nie xde keje duduk depan leptop ngumpat je tahu..korang mengumpat nie lagi dosa dari gamba nie

    ReplyDelete
  42. x baik korng ckp mcm nie . aku knl dorng nie la.

    ReplyDelete
  43. cun r dak ny..jom romen2..ko pn bkn de dara pn..cium2 pn jd amalan dh..alang2 bek jual trus ko pnye pet2..sdap pa pet2 artis..hahahha ko pn dh truk dh..layak jd placur jew..bek ko bg pminat men pet2 ko..ko dpt puas gak kn..dsar artis bdoh..tayang body..ko ingat artis ny naik drjat ke??hahhahaha

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen Anda Sini: