Thursday, December 31, 2009

Gambar Manohara dan Kekasih Hati!


Wow! Romantiknya Manohara dan kekasih hati dia ni. Lama tak dengarcerita pasal Manohara ni ye? Mak dia pun senyap je dah. Tengah kerjakeras nak bayar saman ke ape? Bagi kami, isu Manohara ni yangsebenarnya menghancurkan hubungan baik Malaysia dan Indonesia. Dariluka kecil dan sekarang dah pun berdarah semula malah lebih parah.
Jom la layan gambar-gambar romantik mereka ni. Yang terjadibiarkanlah terjadi. Bising-bising pun perkara dah jadi kan? So haraplepas ni yang salah sila laksanakan hukuman untuk diri sendiri dan yangtak bersalah, semoga happily ever after. Wallahualam.




27 comments:

  1. Orang indon memang sial

    ReplyDelete
  2. Indon mmg gila punya angker! hehehe

    Apasal yang lawa2 tak jadi bibik kat malaysia?

    yang datang kat sini semua yang bermuka sepang dan muka pecah rumah ja.

    alangkah bagusnya kalau bibik aku lawa mcm manohara.. mesti anak2 aku comei2 terkenan dengan org gaji... wooouuuuu

    ReplyDelete
  3. HAHA...kawin ank raja jez nak duit kowt.bukan ats dasar cinta

    ReplyDelete
  4. mmg lah kawen ngn anak raja juz nk duet jer....aku ni skit pale bwh tgk bdan die lg lah....klu bg kt wa, xkuar blk wa kje kn neng ni..

    ReplyDelete
  5. pompuan mcm nie...xlayak bagi mewah n harta kat dia.... layak bagi butuh je... bagi dia sedut butuh kita puas2... pantat puas2 pastu pancut kuat2 dalam pantat dia... kurang2 bagi dua gelen air mani melimpah dalam lubang pantat dia...pergh, best giler....

    ReplyDelete
  6. gile sex korang ni.
    laki 2 aku tgk hensem abon lagi.

    ReplyDelete
  7. bukan orang indon tu yg salah, yg bijak gi pilih tu sape suruh.. dah takde pilihan lain ker Pilih rupa ke akidah ke ape ni? kan Nabi ada tinggalkan kita cara pilih pasangan.. tak mo ikut ehh...

    ReplyDelete
  8. mcm norish karman lah

    ReplyDelete
  9. dasar indon tak guna!

    ReplyDelete
  10. Macam kau ni guna sangat, kau orang nie sama aje!
    Macam betul aje

    ReplyDelete
  11. lelaki zaman skrg pantang tgk ppuan..mesti nk berbutuh..kahkahkah...tak shenonoh...biar la dia..ke korang jelez xleh nk pegang2 ramas mesra ngan diorang??

    ReplyDelete
  12. tak jelas kitak tu semua,,,

    ReplyDelete
  13. KAKI MENGIKIS HARTA DAN KAKI MEMFITNAH!! FUCK YOU MANOHARA! IBU DAN ANAK PON SAMA! FUCK YOU BITCH!

    ReplyDelete
  14. monohara dan semuanya 2 x 5!!!

    ReplyDelete
  15. orang indon memang dah tak da maruah cam monohara. bodoh lak tu macam drama2 dia org penerbit dan semua yang terlibat sama bodoh dari drama diaorang itu yang menunjukkan keadaan sebenar sifat orang indon baik yang miskin mahu pun kaya semuanya tak da maruah seperti monohara.

    ReplyDelete
  16. Ha..ha..couldn't agree with you more..indonesian girl makes great sex partner..should try one..just in case, lots of Malaysian girls ran away with Lombok boys..that sums up the whole story..Malay girls should become like Indon girls..whadda ya say, Malay man?

    ReplyDelete
  17. jangan guriskan hati sesama islam, jangan kate orang sial, kat malysiapun banyak artis yg pakaian terdedah.

    kalau nak komen tu, cermin2lah diri. jgn pakai ikut nafsu je

    ReplyDelete
  18. peraaaang!!! matilah kau bangsat malaySHITT!!!!

    ReplyDelete
  19. nO kOmen ..
    sblum kOmen tngOk diri snDiri ..
    nauzubillah ,.. masyaALLAH ..
    KIAMAT DUNIA NY ..

    ReplyDelete
  20. Hi usah kalian caci maki negara Indoneisa.
    Orang macam kalian ni lah yang memperkeruh suasana.

    ReplyDelete
  21. wah ! semuanya pintar2 belaka nak bagi komen nie.. soma nak jadi Tuhan.. amboii... bukannya nak meredakan perbalahan.. malah nak memperkeruhkan lagi pla... jgn cakap psl agama klu diri sendiri siap memaki hamun prangai org.. mulut sendiri tak ada insurance akhirat pla.. bijak2...

    ReplyDelete
  22. setuju dengan yang atas, alah biasala tu manusia even aku sendiri pun macam korang tapi berpada2 la mak long oii nak cakap tu. hah. kalau good takpe. toksah duk kutuk2 la , ang pi nasihat je..duk kutuk sampai ke sudah tak habis..

    ReplyDelete
  23. Komen tue cerminlah diri sendiri.. die mmg ramai kot nak main nagn die.. yg nak pancut 2 gelen tuh.. x payahlah.. kau pon sama jgak.. kalau depan mata kau main jugak.. pastue gigih kata orang xda maruah.. org tue tgk kau sebelah mata pun xnak kot.. hina dari pandangan die ..

    Pastue.,.. Kampung betul betul korang..(mmg standard KG . kot..! haha) ada nak label org oakai negara.. Indon lah apelah.. kau tuh.. Najib xnak ngaku kau org Malaysia.. dahlah hodoh..(xyah ckp cara kau tulis aku dah tahu) ..kau igt Mlaysian bagus sgt ke nak label org mcm tuh.. karang ada Indonesian ckp org Malaysia buruk mcm kau ..kau marah..

    ReplyDelete
  24. mmmmm.....
    Tak tutup aurat - hukumnya Berdosa
    Mengupat / Memfitnah - hukumnya BUNUH
    Jadi... lu pikir la sendiri..

    ReplyDelete
  25. stupid malingshit!

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen Anda Sini: