Monday, April 7, 2014

Farid Kamil Turut Buat Kerja Rumah Bantu Isteri

Farid Kamil sering membantu isterinya Diana Danielle di rumah.
PETALING JAYA: Pelakon Farid Kamil memberitahu, sebagai suami yang bertanggung jawab, dia tidak akan membiarkan isterinya membuat kerja-kerja rumah seorang diri sebaliknya turut membantu melakukannya.

Farid, 33, berkata, walaupun sibuk dengan tugas sebagai pelakon di lokasi, peranan sebagai suami untuk meringankan beban isteri, Diana Danielle, 23, sememangnya tidak boleh dipandang ringan.

"Saya tidak akan membiarkan isteri membersihkan rumah seorang diri. Jika ada kelapangan saya akan membantunya untuk percepatkan kerja-kerja rumah.

"Selalunya saya akan di beri tugasan untuk membersihkan kawasan luar rumah dan saya suka kerja-kerja itu," katanya kepada mStar Online.

Sementara itu mengenai perkembangan terbaharu,  pelakon filem Kongsi ini berkata dia telah menandatangani kontrak sebagai duta dobi layan diri Cleanpro Express Sdn Bhd selama setahun.

Katanya, konsep warna dan servis layan diri membuatkan dia tertarik untuk menjadi duta produk tersebut untuk dipromosikan kepada orang ramai.

"Saya fikir konsep yang ditonjolkan oleh CleanPro menepati suasana masa kini yang menuntut kita untuk lebih pantas dalam menyempurnakan basuhan.

"Tambah pula produk ini menampilkan cucian berteknologi yang lebih mudah dan senang untuk digunakan.

Bagaimanapun tidak dinafikan saya mengunakan cara tradisional (cucian tangan) bagi baju yang mempunyai fabrik-fabbrik tertentu," ujarnya.

Cleanpro Express merupakan rangkaian pusat dobi layan diri yang dibuka 24jam.

Ia mempunyai kira-kira 100 cawangan di seluruh Malaysia termasuk Singapura.
Sebagai permulaan, rangkaian dobi itu memberi 100 jam promosi dengan bayaran RM3 untuk cucian air sejuk bagi semua jenis cucian.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan Komen Anda Sini: