jangan lupa klik disini Loading page Loading page

Saturday, January 23, 2010

Gambar Baju Jarang Noraniza Idris



19 comments:

  1. alahaiiii
    bek x payah tutup kepala 2 kalau mcm ni punya cara

    ReplyDelete
  2. tersalah pilih baju ke..atau memang saje pakai nak bg org tgk so nnt org akan crite pasal ni and name die bole naik semula...

    ReplyDelete
  3. emm dunia nk kiamat beb mcm2 bley jdi jgn kite jdi salah 1 drpd mereka dah la...and saling nasihat menasihati or tegur menegur, klu xnk Islam kita dipermain kn seperti ini...dan jagelah ank2 korg nt

    ReplyDelete
  4. malunyer la anak2 si betina ni.untuk renungan bersama,dosa2 seorang isteri adalah ditanggung oleh suami.tetapi dosa2 seorang suami adalah ditanggung sendirian berhad oleh suami itu sendiri..maka,jagalah isteri2 anda.kalo da x boleh jaga,ceraikan saja.bukan ape,nanti kita disoal kat kubur nak jawab ape.sah2 suami dayus.

    ReplyDelete
  5. woi noraniza idris...
    kau tu pkai baju biarlah betol sikit,ni tidak,sampai nk nmpk tetek ko sndiri..tapi tutup kepala..pelik..nak berfesyen pun,biarlah bertempat!

    ReplyDelete
  6. oi!
    brpade2 cket pkai tuh .
    kau tu da la artis .
    bek tayah pkai tudg .
    makeup tebal na mmpus!

    ReplyDelete
  7. belambak dah mcm ni....ish..ish.. ikon taik..

    ReplyDelete
  8. tu cara btudung owg jewish..

    ReplyDelete
  9. may god bless u.....
    semoga Allah buka hati noraniza idris dan artis2 Melayu (Islam) yang lain utk beramal dengan ajaran Islam yg sebenar and menjadi contoh ikutan yang baik kepada kanak2,remaja,belia Malaysia....

    ReplyDelete
  10. Tu sebenarnya, dia tak perasan, kalau kita ambik gambar dgn flash, secara tak sengaja, keterangan lampu flash itu akan menyebabkan lapisan baju ditembusi oleh cahaya tersebut. Cuba pakaibaju hitam pastu gunakan camera yg flashnya kuat, DSLR la katakan pasti effect yg sama akan kelihatan.

    ReplyDelete
  11. alamak...ni la orang mlayu..cbe2 la beringat sikit..bala mana tempt da ad.malaysia je lom lagi..n sadar la umur da bape takut x sempat....

    ReplyDelete
  12. mcm mak dugong jer aku tgk..ataih besaq bawah kecik...wakakaka...sapa srh tunjuk kan dah kena kata...

    ReplyDelete
  13. Malunya>>bila melihaat orng Islam bertudung hanya sebagai hiasan bukan kerana tuntutan agama.Walauapa pun belajarla dr kesilapan!!!

    ReplyDelete
  14. lupa nk pakai semi ke kak long..adey!!!!

    ReplyDelete
  15. kalo org kutuk ko bodoh ko marah...tp mmg ko bodoh pun..takkn la ko tau bezakan yg mane elok mane x elok..wat malu la ko ni kak jan...

    ReplyDelete
  16. Dia nak tunjuk bra hitam laaaa. Agaknya dia ada satu jer bra hitam. sebab tu nak tayang, baeeeekkkk punya. Atau, tak cukup duit nak beli bra. Mak Dugong bettul la. Sapa nama anak jantan dia yg dah besar panjang tu? mesti bangga sbb mak dia cam !@#$%^&**

    ReplyDelete
  17. pakaian mcm jalang

    ReplyDelete
  18. eeuww..jarangnya..tak harus ada hijab k kalu mcm nie..tak perasan ke masa mula pakai..

    ReplyDelete

Tinggalkan Komen Anda Sini: